Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kinderbescherming bezoekt Britney Spears opnieuw

Shownieuws

Britney Spears heeft zaterdag in haar huis in Malibu bezoek gekregen van de kinderbescherming. Haar zoontje Sean was op 1 april van een hoge stoel gevallen.

(Novum/AP) - Britney Spears heeft zaterdag in haar strandhuis in het Californische Malibu opnieuw bezoek gekregen van de kinderbescherming. Amerikaanse media meldden onlangs dat het zes maanden oude zoontje van Spears, Sean, op 1 april van een hoge stoel was gevallen. Het kind was uit de armen van de 24-jarige zangeres gegleden en op de keukenvloer gevallen. Volgens onbevestigde berichten heeft de baby daarbij een schedelbreuk opgelopen.

Ondanks dat een dokter Sean thuis onderzocht, brachten Spears en haar man Kevin Federline hun zoon zes dagen na de val naar de eerste hulp van een nabijgelegen ziekenhuis. Na dat bezoek lichtte het ziekenhuis de kinderbescherming in, zegt advocaat Martin Singer van de zangeres. Dat zou een standaardprocedure zijn in Californië. Volgens Singer meldde het ziekenhuis de kinderbescherming geen aanleiding te zien om een onderzoek te starten. "Ze verklaarden dat de ouders niets te verwijten viel."

De kinderbescherming in Los Angeles wil niet op de zaak ingaan. Volgens een politiewoordvoerder ging het bij het bezoek om een normale procedure. "We hebben verder geen actie ondernomen of proces-verbaal opgemaakt."

Ook in februari bracht de kinderbescherming een bezoek aan het gezin naar aanleiding van de publicatie van foto's waarop te zien was hoe de zangeres met haar baby op schoot een auto bestuurde. Spears verklaarde op de vlucht te zijn voor opdringerige persfotografen. Spears zei 'doodsbang' te zijn geweest dat paparazzi haar en haar baby in gevaar zouden brengen. Omdat ze zo snel mogelijk wilde wegkomen, zette ze haar kind niet in een babystoeltje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen