Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gwyneth vernoemt zoon naar nummer van Coldplay

Shownieuws

Gwyneth Paltrow en Chris Martin hebben hun dit weekeinde geboren zoon Moses vernoemd naar een nummer van de band Coldplay. Het liedje staat op 'Live 2003'.

Gwyneth Paltrow en Chris Martin hebben hun dit weekeinde geboren zoon Moses vernoemd naar een nummer van de band Coldplay. Dat meldt het Engelse tijdschrift NME dinsdag. Toen het nummer uitkwam, werd al gesuggereerd dat het gaat over de liefde van zanger Martin voor Paltrow.

Het liedje staat op het live-album 'Live 2003' en is geschreven door de vier bandleden samen. 'Moses' is nooit verschenen op een studio-cd van Coldplay.

Vorig jaar werd bekend dat de actrice in verwachting was van een jongetje. Sinds vorige maand werd aangenomen dat Paltrow en Martin hun tweede kind Mortimer wilden noemen. De naam zou een eerbetoon zijn aan Paltrow's peetoom Steven Spielberg. De actrice noemt de regisseur altijd liefkozend 'oom Morty'.

Moses is voor Gwyneth en Chris hun tweede kind. Twee jaar geleden beviel Paltrow van dochter Apple. De 33-jarige actrice en de 29-jarige zanger trouwden in 2003.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen