Kies je favoriete radiostation

Dossiers

In bed met Robbie Williams bij Madame Tussauds

Shownieuws

Madame Tussauds in Amsterdam onthult donderdag een nieuw beeld van Robbie Williams. Het oude lijkt niet meer. Iedereen mag naast het nieuwe gaan liggen.

Madame Tussauds in Amsterdam onthult donderdag een nieuw beeld van Robbie Williams. Het huidige beeld van de Engelse zanger wordt vervangen omdat het niet meer zou lijken. Het Amsterdamse wassenbeeldenmuseum wisselt het staande beeld van Williams in voor een liggend.

Onder de naam 'In bed with Robbie' is Robbie Williams vanaf donderdag in bed te bewonderen in Madame Tussauds. Bezoekers kunnen naast de zanger gaan liggen en zich met hem op de foto laten zetten. Woordvoerder Annemiek Dolfin is niet bang dat de wassen Robbie beschadigd raakt als fans zich de hele dag naast het beeld nestelen. "Natuurlijk bestaat die kans wel, maar dat nemen we op de koop toe. Het is voor onze bezoekers gewoon leuk om aan Robbie te zitten."

In 1999 plaatste Madame Tussauds het eerste beeld van Robbie Williams. Dolfin vertelt dat het uiterlijk van de zanger in de loop der jaren erg is veranderd en dat het museum daarom een nieuw beeld wilde. Toch zal Madame Tussauds niet elk beeld vervangen. "Robbie Williams is een populaire artiest die erg in de belangstelling staat. Hij verdient daarom een nieuw beeld."

Robbie Williams is niet het eerste liggende beeld in de Amsterdamse vestiging van Madame Tussauds. In december kreeg Gordon de primeur.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen