Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Playboy dreigt met stappen om naaktfoto's Bridget

Shownieuws

Playboy stapt naar de rechter als naaktfoto's van Bridget Maasland niet van internet verdwijnen. De editie met de reportage ligt op 20 april in de winkel.

Playboy stapt naar de rechter als naaktfoto's van Bridget Maasland niet van internet worden verwijderd. Sinds zondag zijn de foto's van de presentatrice op diverse internetsites te zien. De editie van het blootblad met de reportage van Bridget ligt vanaf 20 april in de winkel. "We sommeren alle verantwoordelijke sites om de foto's zo snel mogelijk te verwijderen. Wanneer dat niet gebeurt, zijn we gedwongen om juridische stappen te ondernemen", zegt een woordvoerder van Playboy dinsdag.

De naaktfoto's van de 31-jarige presentatrice zijn vorige maand in Brazilië genomen. Naar verluidt krijgt Bridget 150 duizend euro voor de reportage. Het is niet bekend of ze ook nog een bedrag ontvangt voor elk verkocht nummer van Playboy. Bridget doneert het geld dat ze met de naaktfoto's verdient aan de Dutchypuppy Foundation. Deze stichting zet zich in om wereldwijd hondenleed te bestrijden.

Playboy is verrast door het uitlekken van de foto's. "We hadden niet verwacht dat ze zo snel zouden uitlekken. Het is jammer, we regisseren zoiets liever zelf." Het blootblad gaat proberen om het lek te traceren. "Er zijn weinig partijen die nu al beschikken over de foto's. Te denken valt aan de uitgeverij en de drukker. We gaan met hen praten om dit soort problemen in de toekomst te voorkomen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen