Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Linda en Beau weer samen in nieuw programma

Shownieuws

Linda en Beau keren terug als duo. Samen met Linda de Mol maakt Beau komend najaar een nieuw programma, waarin ze verschillen tussen de seksen blootleggen.

Linda en Beau keren terug als duo. Na het beëindigen van het geflopte NSE heeft Talpa-presentator Beau van Erven Dorens zijn handen vrij. Samen met Linda de Mol maakt hij komend najaar een nieuw programma voor de zender van John de Mol. In 'M/V' leggen zij verschillen en overeenkomsten tussen mannen en vrouwen bloot. Wekelijks worden vooroordelen bevestigd of onderuitgehaald. Het programma is vanaf september te zien.

In september en oktober vorig jaar was het duo te zien in het Talpa-programma 'Linda & Beau op zondag'. Er was veel kritiek op dat programma, waarin de tv-sterren zijn te zien als Barbie en Ken. Zij brachten het nieuws op een persoonlijke en grappig bedoelde manier.

Voormalig televisiepresentator Hanneke Groenteman stelde dat de show van de buis werd gehaald omdat de chemie tussen het tweetal zou ontbreken. Volgens De Mol stopte het programma omdat zij het te druk had met andere televisieprogramma's.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen