Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Douglas ontkent kritiek op Brad en Angelina

Shownieuws

Michael Douglas ontkent kritiek te hebben geuit op Brad Pitt en Angelina Jolie in het blad GQ. Volgend de acteur is hij gebruikt om lezers te trekken.

(Novum/AP) - Michael Douglas zegt verkeerd te zijn geciteerd in het Amerikaanse magazine GQ, waarin hij scherpe kritiek uit op Brad Pitt en Angelina Jolie. "Ik snap Brad Pitt niet. Hij laat zijn prachtige vrouw in de steek om weesjes te houden voor Angelina," zou Douglas volgens het artikel hebben gezegd. "Ik bedoel: hoe lang gaat dat duren?"

Pitt scheidde vorig jaar van zijn ex-vrouw Jennifer Aniston. Binnen afzienbare tijd was Angelina zwanger en kregen haar geadopteerde kinderen, Maddox en Zahara, de achternaam Jolie-Pitt.

De hoofdredacteur van GQ zegt voor honderd procent achter het artikel te staan. De schrijfster van het stuk bracht uren met Douglas door in een periode van vier maanden. De uitspraken over Pitt en Jolie staan volgens hem in haar notitieboekje en ze zijn dus gedaan. "Het is lachwekkend dat Michael zegt dat we ze verzonnen hebben. Maar, we vinden hem een leuke man en hopen dat alle publiciteit zijn nieuwe film goed doet."

Na een pauze van drie jaar is de 61-jarige Douglas dit jaar weer te zien op het witte doek in de psychologische thriller 'The sentinel'. Andere belangrijke rollen in de productie zijn weggelegd voor Kiefer Sutherland, Kim Basinger en Eva Longoria.

Douglas heeft naar aanleiding van het artikel in een brief zijn excuus aangeboden aan het koppel. Hij ziet Pitt als een goede vriend en zegt bewondering te hebben voor Jolies werk voor de Verenigde Naties, waar hij zich zelf ook voor inzet. Hij is ervan overtuigd dat bladen geïnterviewden gebruiken om lezers te trekken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen