Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Teri Hatcher hecht geen belang aan uiterlijk

Shownieuws

Teri Hatcher besteedt niet veel aandacht aan haar uiterlijk. "Als je eenmaal 40 bent, wordt uiterlijk minder belangrijk", vertelt de 41-jarige actrice.

Teri Hatcher besteedt naar eigen zeggen niet veel aandacht aan haar uiterlijk. "Als je eenmaal 40 bent, wordt uiterlijk minder belangrijk", vertelt de 41-jarige actrice in het Algemeen Dagblad. "Het gaat er meer om dat je je lekker voelt als vrouw en dat je iets hebt bereikt in het leven. Dat is me gelukt en dat straal ik uit, denk ik."

De slanke 'Desperate housewives'-actrice ontkent alle geruchten over eetstoornissen. "Sterker nog, ik doe helemaal nooit aan de lijn. Daar geloof ik niet in. Ik eet pizza, taart en drink gewoon lekker rode wijn als ik daar zin in heb. Alleen niet aan één stuk door. Ik ben wel bewust met eten bezig, maar niet obsessief."

Vorig jaar won Hatcher een Golden Globe voor haar rol van de alleenstaande moeder Susan Mayer in de dramaserie 'Desperate housewives'. Afgelopen week werd bekend dat de actrice een salarisverhoging heeft gekregen. Haar jaarsalaris bedraagt nu rond zeven miljoen euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen