Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cupido houdt niet van Jennifer Aniston

Shownieuws

Jennifer Aniston is verkozen tot de beroemdheid die het minst gelukkig is in de liefde. Robbie Williams werd tweede en Kerry Katona werd derde.

Cupido is niet dol op Jennifer Aniston, denken bezoekers van de Britse website thedoghouse.com. Bij een zoektocht naar de beroemdheid die het minst gelukkig is in de liefde kwam de actrice als eerste uit de bus. Op haar werd het vaakst gestemd. Robbie Williams kwam op de tweede plaats terecht en voormalig Atomic Kitten-zangeres Kerry Katona werd derde.

Aniston werd begin vorig jaar gedumpt door echtgenoot Brad Pitt. Hij ging ervandoor met Angelina Jolie, met wie hij binnenkort een liefdesbaby verwacht. Volgens de stemmers is het één van de ergste dingen die een vrouw zonder kinderen kan overkomen: verlaten worden voor een ander, die vlak daarna zwanger raakt.

Robbie Williams is niet gelukkig in de liefde omdat hij nog nooit een lange relatie heeft gehad en in interviews regelmatig laat vallen 'eenzaam' te zijn. Kerry Katona werd door voormalig Westlife-zanger Brian McFadden verlaten voor de Australische zangeres Delta Goodman. Katona bleef achter met twee kleine kinderen. Ze werd depressief en raakte aan de drugs.

Andere sterren die volgens de stemming voortdurend met een gebroken hart rondlopen zijn Renee Zellweger, wier huwelijk met countryzanger Kenny Chesney slechts vier maanden duurde, Kate Moss, die een knipperlichtrelatie heeft met de aan drugs verslaafde Pete Doherty, en Julia Roberts, die vlak voor ze in 1991 haar jawoord wilde geven aan Kiefer Sutherland ontdekte dat hij was vreemdgegaan met een stripper.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen