Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bijzondere verliefdheid voor Gordon

Shownieuws

Gordon is verliefd. Op een piano. "Ik zag hem staan en er was iets magisch", schrijft de zanger op zijn website. "Het was liefde op het eerste gezicht."

Gordon is verliefd. De Amsterdammer schrijft op zijn website openhartig over de eerste keer dat hij zijn nieuwe geliefde zag. "Ik zag hem staan en er was iets magisch," schrijft hij. "Hij straalde helemaal en het mooie van alles is dat hij nog piano kan spelen ook." Geen wonder: de zanger is verliefd op zijn nieuwe volautomatische vleugel.

In augustus gingen Gordon en zijn vijftien jaar jongere vriend Jacob uit elkaar. Jacob wilde ruimte om zich op zijn carrière als fotograaf te richten. "Dat is eigenlijk het enige wat ik miste aan mijn relatie met Jacob, het heerlijke spelen op de piano", schrijft Gordon nu. "En deze jongen gaat nooit meer bij me weg."

Daarnaast is de zanger blij met de gezelligheid die zijn 'nieuwe vent' met zich meebrengt. "Hij speelt nu al 'When I fall in love' voor me en als ik mijn ogen dichtdoe, weet ik dat hij dit helemaal alleen voor mij speelt. Heerlijk."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen