Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gwyneth Paltrow bevallen van tweede kind

Shownieuws

Gwyneth Paltrow is het afgelopen weekeinde bevallen van een zoon. Dat zou de actrice hebben bevestigd.

(Novum/AP) - Gwyneth Paltrow is dit weekeinde in New York bevallen van een zoon. De actrice en Coldplay-zanger Chris Martin hebben hun tweede kind Moses genoemd. Dat heeft het management van Paltrow maandag bevestigd. Meer details werden niet bekendgemaakt.

Paltrow en Martin hadden al een dochter, Apple. Vorig jaar was al bekend dat de actrice zwanger was van een jongetje. Paltrow en Martin onthulden vorige maand dat ze hun tweede kind Mortimer willen noemen. De naam is een eerbetoon aan Paltrows peetoom Steven Spielberg. De 33-jarige actrice noemt de regisseur altijd liefkozend 'oom Morty'.

Gwyneth Paltrow won in 1998 een Oscar in de categorie 'beste actrice' voor haar rol in 'Shakespeare in love'. Ze was verder onder meer te zien in 'Seven' (1995) en 'The talented mr. Ripley' (1999). De 29-jarige Martin is de voorman van de band Coldplay. In 2003 trouwde het stel. Paltrow heeft altijd gezegd dat ze een groot gezin wil. "Ik wil graag veel kinderen. Jongens of meisjes maakt me niet uit."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen