Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Naomi Campbell brengt geheim bezoek aan Mandela

Shownieuws

Naomi Campbell heeft een geheim bezoek gebracht aan Nelson Mandela. Dat werd stilgehouden, mogelijk omdat naar haar onderzoek loopt voor mishandeling.

(Novum/AP) - Naomi Campbell heeft een geheim bezoek gebracht aan Nelson Mandela. Dat heeft Unicef, het kinderfonds van de Verenigde Naties, bevestigd. Unicef verzorgde maandag een bezoek van musicus Quincy Jones aan de oud-president van Zuid-Afrika. Jones is in Zuid-Afrika om over problemen als aids te praten. De organisatie wist van de komst van Campbell, maar was er verder niet bij betrokken.

Het is niet duidelijk wat het bezoek van het 35-jarige Britse supermodel precies heeft ingehouden. Bij de ontmoeting was de pers niet uitgenodigd. De stichting van de vroegere president wilde geen commentaar geven.

Het bezoek werd mogelijk stilgehouden omdat Campbell momenteel in opspraak is. Zij werd donderdag door de politie aangehouden nadat zij haar huishoudster een klap op het hoofd zou hebben gegeven met een telefoon. Het 41-jarige slachtoffer kreeg in het ziekenhuis vier hechtingen. Campbell noemt de beschuldigingen vals en ingegeven door persoonlijke wraakgevoelens. De vrouw zou door Naomi op staande voet zijn ontslagen na de diefstal van een spijkerbroek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen