Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe Supermanfilm beschikbaar in 3D

Shownieuws

De nieuwe film 'Superman returns' is beschikbaar in 3D. Bezoekers van een Imax-theater kunnen tijdens de film een speciale bril opzetten.

(Novum/AP) - De nieuwe film 'Superman returns' is beschikbaar in 3D. Bezoekers van een Imax-theater kunnen tijdens de film een speciale bril opzetten, waardoor ze extra effecten kunnen ervaren.

Pathé Arena in Amsterdam is het enige Imax-theater in Nederland dat 'Superman returns' in 3D gaat vertonen. Regisseur Bryan Singer, die ook verantwoordelijk is voor films als 'X-Men' en 'The usual suspects', is enthousiast over het effect van 3D. "De magie van 3D zorgt ervoor dat het publiek in het verhaal kan stappen, waardoor de emotie, het drama en de spanning op een compleet nieuwe en unieke manier kan worden beleefd."

De vierde film in de Supermanserie, die deze zomer uitkomt, ook in gewone bioscopen vertoond, maar daar is het 3D-effect niet te zien. Brandon Routh speelt de hoofdrol in 'Superman returns'. Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Kate Bosworth en Oscarwinnaar Kevin Spacey.

'Superman returns' is de opvolger van de film 'Superman III', die in 1983 verscheen. De eerste Supermanfilm is gemaakt in 1978.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen