Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mariska Hulscher dwingt respect af door houding

Shownieuws

Mannen zijn 'nooit, maar dan ook nooit' opdringerig tegen presentatrice en zakenvrouw Mariska Hulscher. "Dat dwing je af door je houding en kleding", zegt ze.

Mannen zijn 'nooit, maar dan ook nooit' opdringerig tegen presentatrice en zakenvrouw Mariska Hulscher. Ook niet tijdens zakelijke aangelegenheden. "Dat dwing je af door je houding. En door je kleding. Indruk maken: okay. Maar het is niet de bedoeling dat mannen tijdens de onderhandelingen hun tong uit hun mond laten hangen", vertelt ze dinsdag in Algemeen Dagblad.

Hulscher is samen met Marlon Borschot Businesscouture begonnen, een lijn pakken, combinaties en jassen voor vrouwen in de zakenwereld. De collectie is zowel traditioneel, Jacky Kennedy- en Audrey Hepburn-achtig, als meer gedurfd, zoals een nauwsluitend colbertje en strakke rok in een felle kleur.

Een diep decolleté is niets voor Mariska. Wel gelooft ze in een stijlvolle manier van indruk maken en het uitbuiten van vrouwelijkheid. "Dames, we hoeven niet roomser dan de paus te zijn: we zijn toch ook eerder onder de indruk van een lekkere vent in een strak kostuum met een goed verhaal, dan van iemand in een flut-outfit met een prima babbel?"

Mariska keert over enkele weken terug op televisie. Voor RTL7 presenteert ze het programma 'Met grenzeloze ambitie', een realityshow met ondernemers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen