Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Goldie Hawn naar India in nieuwe komedie

Shownieuws

Actrice Goldie Hawn maakt een komedie die speelt in India. De 60-jarige Hawn schreef het script, speelt de hoofdrol en doet ook de regie.

(Novum/AP) - Actrice Goldie Hawn maakt een komedie die speelt in India. De film gaat over een vrouw uit New York die de as van haar overleden echtgenoot in India wil begraven. Hawn schreef het script en wil de film ook regisseren. Daarnaast neemt ze zelf de hoofdrol voor haar rekening. Hawns partner Kurt Russell zal ook te zien zijn in de film, die de titel 'Ashes to ashes' krijgt.

Hawn komt regelmatig in India en zegt veel van het land te leren. Deze wijze lessen komen ook terug in de film, vertelt de 60-jarige actrice. "De vrouw verliest onderweg naar India de as van haar man. De film gaat over de belangrijke lessen die ze daarvoor in de plaats terugkrijgt."

Goldie Hawn produceerde als een van de eerste actrices zelf haar film. In 1980 scoorde ze als hoofdrolspeelster en producent een hit met 'Private Benjamin'. Deze komedie werd genomineerd voor een Oscar in de categorie 'beste script'. Ze was verder onder meer te zien in 'Foul play' (1978), 'The first wives club' (1996) en 'The Banger sisters' (2002).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen