Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina Jolie mogelijk in 'Ocean's thirteen'

Shownieuws

Angelina Jolie vervangt mogelijk Julia Roberts als vrouwelijke hoofdrolspeelster in 'Ocean's thirteen'. Haar vriend Brad Pitt zal ook te zien zijn in de film.

Angelina Jolie vervangt mogelijk Julia Roberts als vrouwelijke hoofdrolspeelster in 'Ocean's thirteen'. De hoogzwangere actrice is in gesprek voor een rol in wat mogelijk de filmhit van volgend jaar wordt. Dat meldt de website van de Britse krant The Guardian. 'Ocean's thirteen' is de derde film in de Ocean's-serie met George Clooney, Matt Damon en Jolie's vriend Brad Pitt.

Behalve Roberts was ook Catherine Zeta-Jones te zien in de voorgaande films. Beide actrices zijn niet gevraagd voor het derde deel. Volgens filmstudio Warner Bros is er geen ruimte meer voor 'zulke grote acteertalenten'.

Angelina wacht momenteel samen met Pitt op de geboorte van hun eerste kind in Afrika. Ze is volgende maand uitgerekend. De opnamen van 'Ocean's thirteen' gaan in juli van start. De film speelt zich af in Las Vegas en Los Angeles. 'Ocean's twelve' werd deels opgenomen in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen