Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hugh Hefner wil met niemand ruilen

Shownieuws

Hugh Hefner is tevreden. "Mijn leven geeft zo veel voldoening dat ik gek zou zijn als ik iets zou veranderen," zegt de zondag 80 geworden oprichter van Playboy.

(Novum/AP) - Hugh Hefner is een tevreden man. "Mijn leven geeft zo veel voldoening dat ik gek zou zijn als ik er ook maar iets aan zou veranderen," zegt de oprichter van mannenblad Playboy. Hefner is zondag 80 geworden, maar voelt zich nog steeds jong. "80 is het nieuwe 40," zegt hij. "Ik ben ervan overtuigd dat als je gezond bent, leeftijd er niet toe doet. Zo voel ik me nu jonger dan tien jaar geleden."

Hefner hoeft zich op geen enkele manier een oude man te voelen. Hij woont samen met drie jonge, blonde vriendinnen in een van de beroemdste huizen ter wereld: de Playboy Mansion in Los Angeles. Zijn bedrijf opent binnenkort een Playboy-club in Las Vegas en zelfs Indonesië heeft sinds het afgelopen weekeinde een editie van zijn blad. Weliswaar staat daar geen bloot in; toch zorgt het voor veel controverse in het land waar het grootste deel van de bevolking moslim is.

Hefner draagt de Playboyfilosofie nog altijd uit, maar is zich ervan bewust dat hij op leeftijd is. "Ik heb de afgelopen jaren veel dierbaren verloren, veel vrienden die van mijn leeftijd waren, zoals mijn beste vriend van de middelbare school en het eerste meisje met wie ik verkering had. Dat is wel slikken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen