Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Willem-Alexander bij première 'Black Pinnochio'

Shownieuws

Willem-Alexander en Máxima waren zondag te gast bij de première van 'Black Pinnochio' in de RAI. De voorstelling is tot en met 18 april te zien in Amsterdam.

Kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima waren zondagavond te gast bij de première van 'Black Pinnochio' in de RAI in Amsterdam. Na afloop van de toneelvoorstelling nam Willem-Alexander het eerste exemplaar van de Nederlandse vertaling van het boek 'The Black Pinnochio' in ontvangst. De opbrengst van het boek en de voorstellingen gaat naar projecten ten behoeve van de gezondheid van kinderen in Kenia.

Het stuk 'Black Pinnochio' vertelt het verhaal van een jongetje dat geen weerstand kan bieden aan de verleidingen op zijn pad, maar uiteindelijk toch de juiste keuzes maakt. De cast van 'Black Pinnochio' bestaat geheel uit straatjongens uit de Keniaanse hoofdstad Nairobi. De voorstelling is tot en met 18 april te zien in de RAI.

Veel aanwezige BN'ers zeiden zondag net als Pinokkio wel eens te liegen. "Volgens mij liegt een mens sowieso dertig keer op een dag, zonder dat hij of zij het in de gaten heeft", zei actrice Nadja Hüpscher. "Ik lieg daarnaast ook nog vaak bewust. Dus ja, ik lieg echt heel erg veel". Clown Bassie (Bas van Toor): "Ik lieg doorlopend. Ik bedoel, ik lieg dat ik clown ben". De Amsterdamse burgemeester Job Cohen omschreef het cryptisch. "Als ik nee zou zeggen, dan heb ik bij deze gelogen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen