Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De heupen van Shakira liegen niet

Shownieuws

Shakira heeft met Wyclef Jean een clip opgenomen voor hun duet 'Hips Don't Lie', binnenkort te zien in Nederland.

(Novum/AP) - Shakira staat niet alleen bekend om haar sexy heupbewegingen, ze zingt er ook graag over. Met Wyclef Jean heeft ze een clip opgenomen voor het duet 'Hips don't lie'. Het is de tweede single van Shakira's Engelstalige album 'Oral fixation, vol 2'. "We zijn heel enthousiast", zegt de 29-jarige zangeres over haar nieuwe video. "Het wordt heel kleurrijk en exotisch." De clip is binnenkort te zien op de Nederlandse muziekzenders.

Op de video is de Colombiaanse zangeres te zien terwijl ze haar beroemde heupbewegingen maakt. "Wat kan ik zeggen, ze is geweldig", vindt Wyclef Jean, die uit Haïti komt. Hij danst in de clip op de achtergrond. "Het is heel inspirerend geweest", vertelt Shakira. "Deze video laat zien wat de overeenkomsten tussen de culturen van Haïti en Colombia zijn."

Shakira brak in 1996 in Zuid-Amerika door met het Spaantalige album 'Pies descalzos'. In 2002 verwierf ze wereldwijde faam met de hits 'Whenever wherever' en 'Underneath your clothes' van het album 'Laundry service'. Vorig jaar bracht ze zowel een Spaans- als een Engelstalig album uit, 'Fijacion oral 1' en 'Oral fixation, vol 2'.

De 33-jarige Wyclef Jean werd midden jaren negentig bij het grote publiek bekend als lid van de hiphopformatie The Fugees. Hij scoorde een aantal solohits, waaronder 'Gone till november' en schreef succesvolle nummers voor onder meer Santana, Whitney Houston en Destiny's Child.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen