Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jackson 5 bij begrafenis van drummer

Shownieuws

Vijf leden van de Jackson 5 hebben de begrafenis van de vroegere drummer van de groep bijgewoond. De 55-jarige Johnny Jackson, Jr werd begin maart vermoord.

(Novum/AP) - Vijf leden van de Jackson 5 hebben de begrafenis van de vroegere drummer van de groep bijgewoond. Tito, Marlon, Jermaine, Jackie en Randy Jackson waren aanwezig bij de dienst voor de 55-jarige Johnny Jackson, Jr. Hij werd begin maart vermoord in zijn huis in Gary, in de Amerikaanse staat Indiana. De popsterren Michael en Janet Jackson waren niet aanwezig.

Johnny Jackson verving aan het einde van de jaren zestig de oorspronkelijke drummer van de Jackson 5, Milford Hite. De berichten over zijn familiebanden met Michael en de andere Jacksons lopen uiteen. Volgens sommigen was hij een neef, volgens anderen was hij geen familie. Hij speelde vijftien jaar bij de groep en woonde bij de andere leden in huis.

Randy, de jongste broer van de Jackson 5, zegt dat hij heeft leren drummen van Johnny. "Hij genoot echt van elk moment van het leven", zei hij. "Dankzij hem werd touren leuk. Het was nooit saai, er werd altijd gelachen."

Een 44-jarige vrouw heeft bekend dat ze de vroegere drummer van de Jackson 5 heeft gestoken met een vleesmes. Ze zei het mes te hebben gegrepen nadat Jackson haar keel had dichtgeknepen en haar had geslagen. De vrouw is in staat van beschuldiging gesteld. Haar hangt een celstraf van 45 tot 65 jaar boven het hoofd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen