Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Take That overtuigd van terugkeer Robbie bij tour

Shownieuws

Robbie Williams zal zeker optreden met Take That. Dat zegt zijn voormalige boyband-collega Howard Donald in de Britse krant The Sun. "Ik weet dat het gebeurt."

Robbie Williams zal zeker optreden met Take That. Dat zegt zijn voormalige boyband-collega Howard Donald in de Britse krant The Sun. Vier leden van Take That komen weer tijdelijk bij elkaar voor een tournee door Groot-Brittannië. Ook Robbie Williams is uitgenodigd voor de reünie. Howard is positief. "Ik weet dat het gaat gebeuren. Als hij deze keer niet met ons op het podium staat, dan is het wel een volgende keer."

Williams stapte als eerste uit de razend populaire jongensgroep Take That. Niet lang daarna, in 1996, ging de band uit elkaar. Daarna begon Robbie aan een succesvolle solocarrière. Zijn nummers zijn niet meer weg te denken uit de hitlijsten. De andere bandleden moeten het doen met veel minder succes. "We weten allemaal hoe succesvol Robbie is, maar hij heeft vast ook veel goede herinneringen aan zijn tijd bij de band", denkt Howard. Volgens de zanger is Williams trots op zijn geschiedenis bij Take That. "Dus waarom zou hij niet meedoen?"

Howard zegt verder dat de band druk aan het repeteren is voor 'Take That: The ultimate tour '06'. Het eerste optreden is eind april in Newcastle. Volgens The Sun is het een van de populairste tournees in Groot-Brittannië tot nog toe. Alleen voor de optredens van Robbie Williams worden meer kaartjes verkocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen