Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Actrice Salma Hayek schrijft zelf film

Shownieuws

Actrice Salma Hayek schrijft het script voor een film die ze zelf wil regisseren. "Ik heb geen idee of het goed genoeg wordt, maar ik probeer het."

Salma Hayek wil vaker achter de camera staan. De Mexicaanse actrice schrijft momenteel het script voor een film die ze zelf wil regisseren. "Ik heb geen idee hoe lang het gaat duren om het af te ronden en ik weet ook niet of het goed genoeg wordt, maar ik probeer het", vertelt de 39-jarige actrice zondag in een interview met New York Daily News. "Laten we afwachten hoe dit experiment afloopt."

Het produceren van films is niet echt een passie van de actrice, zegt ze in de krant. "Maar het is iets dat je zelf kan doen, in plaats van klagen en wachten tot je een rol krijgt. Van regisseren hou ik wél, maar ik ben heel kritisch." De actrice regisseerde eerder 'The Maldonado miracle' uit 2003.

Hayek won een Oscar voor haar rol van Frida Kahlo in 'Frida' uit 2002. Daarna was ze te zien in 'Spy kids 3-D' en 'Once upon a time in Mexico'. Onlangs rondde ze de opnamen af voor 'Ask the dust' met Colin Farrell. De acteur heeft de reputatie lastig te zijn. "Colin was geweldig", zegt Hayek in de krant. "Ik was van tevoren best bezorgd over zijn reputatie, maar ik zat ernaast." Het verhaal gaat over de gedoemde relatie tussen een Italiaanse migrantenzoon en een Mexicaanse serveerster. De film is vanaf mei te zien in de Nederlandse bioscopen.

De actrice begint binnenkort aan de opnamen voor 'Lonely hearts'. Daarin speelt ze een vrouwelijke seriemoordenaar. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een moordend koppel in de jaren veertig in de Verenigde Staten. Todd Robinson regisseert de thriller naar zijn eigen script. De geruchtmakende zaak deed in de oorlogsjaren veel stof opwaaien in Amerika. Het koppel zocht zijn slachtoffers door middel van contactadvertenties in kranten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen