Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ouders Raffaëla niet bij finale

Shownieuws

De ouders van Raffaëla waren niet aanwezig bij de Idols-finale. De winnares van de talentenjacht vertelt dat haar ouders niet in de publiciteit willen komen.

(Novum/Peter Schavemaker Tekstproducties) - Van bijna alle Idols-kandidaten zaten de afgelopen weken behalve vrienden ook de ouders op de tribune. Henk, de vader van kandidaat Ellen, werd door Idols een bekende Nederlander. Ook Sjennie, de moeder van Floortje, kwam de afgelopen weken regelmatig in beeld. Maar de ouders van winnares Raffaëla ontbraken steeds tijdens de live-shows.

Tijdens de persconferentie na afloop van haar overwinning vertelde Raffaëla een beetje geëmotioneerd waarom. "Mijn ouders willen niet in de publiciteit komen. Daar houd ik rekening mee. Ik heb daar heel erg veel respect voor. Ze zijn allebei heel erg trots." De zwangere winnares had haar ouders nog niet gesproken na haar overwinning. "Ik heb nog geen tijd gehad om mijn mobiele telefoon af te luisteren."

Raffaëla heeft ook steun gekregen van haar tante Ruth Jacott. " Ze heeft via mijn familie en haar vriend Humphrey en zijn broer Carlo constant laten weten wat ze vond van mijn optredens tijdens de live-shows."

De 22-jarige Raffaëla heeft zaterdagavond Idols gewonnen. Ze ging in de finale van het televisieprogramma de strijd aan met Floortje om de Idols Award en een platencontract. Raffaëla liet ruim elfduizend kandidaten achter zich en mag zich het idool van 2006 noemen. Haar eerste single, 'Right here, right now', ligt komende week in de winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen