Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Russell Crowe en vrouw verwachten zoon

Shownieuws

Russell Crowe en zijn vrouw verwachten een zoon. Dat heeft de acteur gezegd in de Amerikaanse talkshow 'The Tonight Show'. Het stel heeft al een zoon.

(Novum/AP) - Russell Crowe en zijn vrouw verwachten een zoon. Dat heeft de acteur uit 'Gladiator' gezegd in de Amerikaanse talkshow 'The Tonight Show'. Russell Crowe en zijn vrouw, de actrice Danielle Spencer, zijn in 2003 getrouwd. De twee kondigden eerder aan in juni of juli een baby te verwachten. Nu is dus bekend dat het een jongen wordt.

Het stel heeft al een zoon, de 2-jarige Charlie. Crowe heeft hem vast voorbereid op zijn komst. "Hij weet dat er een baby in de buik van zijn moeder zit en hij weet dat ook hij ooit een baby was", zei Crowe in de talkshow van Jay Leno. "We hebben hem gevraagd hoe hij zijn broertje wilde noemen. Zijn eerste optie was Pumpkinhead (Pompoenhoofd), maar de volgende dag veranderde hij het in Stinky (Stinkerd). Crowe zei verder dat hij met een videocamera aanwezig zal zijn bij de geboorte.

De 41-jarige Crowe won tweemaal een Oscar voor beste mannelijke hoofdrol, voor zijn rollen in 'Gladiator' en 'A beautiful mind'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen