Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Raffaëla wint van 'Idols' 2006

Shownieuws

Raffaëla heeft zaterdag 'Idols' gewonnen. Ze ging in de finale van het televisieprogramma de strijd aan met Floortje om de Idols Award en een platencontract.

Raffaëla heeft zaterdagavond 'Idols' gewonnen. Ze ging in de finale van het televisieprogramma de strijd aan met Floortje om de Idols Award en een platencontract. De zwangere Raffaëla liet ruim elfduizend kandidaten achter zich en mag zich het idool van 2006 noemen. Haar eerste single heet 'Right here, right now'. Deze ligt komende week in de winkels.

Raffaëla opende de finale met het nummer 'Disco inferno' van The Trammps. Verder zong ze 'Don't be cruel' van Elvis Presley en 'Right here, right now'. Van jurylid Jerney Kaagman kreeg ze een tien voor haar optreden. Haar collega Eric van Tijn vond haar 'steengoed'. Ook voorzitter van de jury Henkjan Smits was laaiend enthousiast. Eerder veroorzaakte hij ophef door te zeggen dat het niet handig was van de zangeres om zwanger te raken tijdens haar deelname aan 'Idols'. Smits noemde haar laatste optreden een 'kersje op de taart' en 'waanzinnig'. "Ik kreeg echt kippenvel."

Raffaëla barstte in tranen uit toen ze hoorde dat zij 'Idols' gewonnen had. Floortje gunt het haar medefinaliste van harte. "Je hebt het dubbelop verdiend", zei ze tegen de winnares.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen