Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hells Angels zijn boos op Disney

Shownieuws

De Hells Angels slepen de Walt Disney-studio voor de rechter. Volgens de Amerikaanse tak van de motorclub maakt de film 'Wild hogs' inbreuk op hun naam en logo.

De Hells Angels slepen de Walt Disney-filmstudio voor de rechter. Volgens de Amerikaanse afdeling van de motorclub maakt de nog niet voltooide film 'Wild hogs' inbreuk op hun naam en doodskoplogo. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender CNN. De eisen van de Hells Angels zijn niet bekend.

John Travolta speelt de hoofdrol in de film, die wordt geregisseerd door Walt Becker. Het verhaal gaat over een groep gefrustreerde mannen van middelbare leeftijd. Zij willen graag stoere motorrijders zijn. Op zoek naar avontuur gaan ze de weg op. Onderweg komen ze een groep Hells Angels tegen. Volgende maand beginnen de opnamen voor de film.

De Hells Angels hebben over de hele wereld afdelingen. De Amerikaanse tak is door de autoriteiten in verband gebracht met drugshandel, gangsterpraktijken en andere criminele activiteiten. De Nederlandse afdeling is onderwerp van onderzoek door justitie vanwege mogelijke drugs- en afpersingsdelicten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen