Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Treble en Behave gooien met modder

Shownieuws

Songfestivaldeelnemers Treble en Behave hebben ruzie. De Telegraaf schrijft dat in de aanloop naar het Nationaal Songfestival flink met modder wordt gegooid.

Songfestivaldeelnemers Treble en Behave hebben ruzie. Dat meldt De Telegraaf zaterdag. De krant schrijft dat in de aanloop naar het Nationaal Songfestival flink met modder wordt gegooid. Zo zouden de leden van Behave tegen Treble hebben gezegd dat ze 'de trommelvliesjes van Tim Noble door zijn kleine neusgaatjes willen trekken'.

Tim Noble is de ingehuurde choreograaf van Treble. Volgens de krant zei hij een aantal weken geleden dat Behave 'nog het meest lijkt op een goedkope Blur-variant'. Ook zou hij hebben gezegd dat Maud het goed zou doen in de pianobar of als countrymeisje.

Naast de geruchten over ruzie tussen de artiesten, zijn er ook verhalen over liefde. Zo zou Behave-drummer Jeroen een oogje hebben op het jongste Treble-lid Djem, terwijl zanger Michiel voor Caroline zou gaan. Djem ziet het echter niet zitten met de drummer. "Die jongens van Behave zijn in de 30. Dat vind ik echt veel te oud." Treble denkt volgens de krant dat Behave aandacht probeert te trekken door te praten over verliefdheid.

Het Nationaal Songfestival vindt zondagavond plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Behave, Treble en Maud gaan dan de strijd aan om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Athene.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen