Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geheim optreden van Pink in Nederland

Shownieuws

Pink geeft een geheim concert in Nederland. Op 20 maart zingt de zangeres voor de lezers van De Telegraaf. Hiervoor stelt de krant zeventig kaarten beschikbaar.

Pink geeft een geheim concert in Nederland. Op 20 maart zingt de Amerikaanse zangeres op een geheime locatie voor de lezers van De Telegraaf. Hiervoor stelt de krant zeventig kaarten beschikbaar die niet te koop zijn, maar alleen kunnen worden gewonnen door te sms'en of een betaalnummer te bellen.

Verder maken deelnemers kans de hippe popster persoonlijk te ontmoeten. Een dag na het concert geeft Pink bovendien een digitale persconferentie voor haar Nederlandse fans.

De nieuwe videoclip van Pink is een parodie op onder anderen Paris Hilton, Jessica Simpson en Lindsay Lohan. De videoclip laat zien hoe 'nep' beroemdheden kunnen zijn. Ook in de clip is niet alles echt; zo is een imitator van de rapper 50 Cent te zien.

De 26-jarige zangeres zegt dat de videoclip, voor het nummer 'Stupid girls', als les moet worden gezien. De zangeres wil duidelijk maken dat jonge vrouwen meer ambities moeten hebben dan alleen het worden van een popidool, winkelen en uitgaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen