Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Racoon wint Schaal van Rigter

Shownieuws

Racoon krijgt de Schaal van Rigter. De single 'Love you more' is de meest gedraaide single op 3FM van het afgelopen jaar. De prijs is vernoemd naar Wim Rigter.

Racoon krijgt de Schaal van Rigter. De single 'Love you more' van de band is de meest gedraaide single op het radiostation 3FM van het afgelopen jaar. De prijs is vernoemd naar voormalig 3FM-dj Wim Rigter, die twee jaar geleden overleed aan kanker.

De prijs wordt zondag uitgereikt, tegelijk met de 3FM Awards. Daarvoor is de Zeeuwse groep vijfmaal genomineerd. Grote kanshebber bij de awards is Kane. De band van zanger Dinand Woesthoff is in zes categorieën genomineerd voor de muziekprijzen, onder meer voor 'beste band', 'beste single' en 'beste album'. Met de jaarlijks uitgereikte prijzen worden de beste Nederlandse popacts en –artiesten geëerd. Op de site van 3FM kan tot vrijdag worden gestemd op vijf genomineerden in de elf categorieën.

De Haagse zangeres Anouk was vorig jaar de grote winnaar. Ze werd uitgeroepen tot beste zangeres en kreeg de prijs 'beste single' voor haar nummer 'Girl'. Daarvoor won Anouk ook de Schaal van Rigter. Anouk is dit jaar opnieuw genomineerd voor 'beste single'. Verder maakt ze kans op de prijzen voor 'beste artiest rock' en 'beste live-act'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen