Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Giftige slang ontsnapt bij opnamen Zoop

Shownieuws

Een cobra is ontsnapt op de set van 'Zoop in India'. Het giftige dier was weg na de opnamen voor een scène met veertig slangen. De slang is weer gevangen.

Een giftige cobra is ontsnapt op de set van 'Zoop in India'. Het dier bleek weg te zijn na de opnamen voor een scène met veertig slangen. Na een slapeloze nacht voor de cast, crew en de bewoners van het dorp Chandivilly is de slang weer gevangen. Dat heeft distributeur Independent Films vrijdag bekendgemaakt.

Voor de scène van de nieuwste Zoop-film werd in het dorpje Chandivilly gewerkt met veertig slangen, waaronder pythons en boa constrictors. Na de opnamen waren er nog maar 39 slangen. De verdwenen slang bleek een giftige cobra. De plaatselijke politie heeft direct de omwonenden gewaarschuwd. Dit zorgde voor grote paniek. Na een aantal uren zoeken werd de slang teruggevonden onder een steen. De slangenbegeleider heeft het reptiel de volgende ochtend kunnen weghalen.

Het ontsnappen van de slang is geen publiciteitsstunt, zegt Mirjam van Kleef van Independent Films. Vorige maand sloeg een olifant op hol op de set. "Je maakt wat mee op een set in de rimboe", zegt Van Kleef.

'Zoop in India' is het vervolg op 'Zoop in Afrika'. Deze film werd vorige zomer in de bioscoop vertoond. De regie is in handen van regisseur Johan Nijenhuis. In de film reizen de rangers uit de televisieserie naar India als ze horen dat een kudde olifanten is ontvoerd. Ze splitsen zich op in twee groepen. De ene groep gaat op zoek naar de olifanten en de andere naar de filmwereld van Bollywood.

De cast van de film vliegt deze week weer terug naar Nederland, waar nog twee draaidagen volgen. 'Zoop in India' is vanaf 28 juni in de bioscoop te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen