Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Christina Curry wordt mannequin

Shownieuws

De dochter van Adam Curry en Patricia Paay maakt zondag haar debuut als mannequin tijdens de modeshow van Paul Schulten in het Okura Hotel te Amsterdam.

De dochter van Adam Curry en Patricia Paay maakt zondag haar debuut als mannequin tijdens de modeshow van Paul Schulten in het Okura Hotel te Amsterdam. Dat meldt de website Sterrenstek vrijdag. De ouders van Christina hebben het optreden geregeld.

Patricia is trots op haar 25-jarige dochter. "Zij wil dit al heel lang", zegt Paay tegen Sterrenstek. "Maar pas nu vonden Adam en ik het tijd om haar die kans te geven. Natuurlijk zijn wij trotse ouders. Welke vader en moeder zouden dat in dit geval niet zijn?" De kleding is speciaal aan Christina aangepast. "Zondag kan ze helemaal los gaan. Adam en ik gaan zo dichtbij mogelijk zitten om volop van onze dochter te kunnen genieten."

Ook couturier Paul Schulten is in zijn nopjes met deze nieuwe Curry-ster." Ik ben er inderdaad erg trots op dat Christina aanstaande zondag meeloopt in mijn modeshow. Ik heb al jarenlang een goede band met Patricia en Adam en zij weten daarom dat hun dochter in goede handen is." Hij is net zo nerveus als Christina. "Maar ik weet zeker dat zij de show zal stelen."

Donderdag verloor het echtpaar Curry nog een kort geding tegen Weekend. De twee hadden het roddelblad aangeklaagd omdat hun privacy zou zijn geschonden met het noemen van de naam van Christina's school in een artikel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen