Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Salma Hayek onder de indruk van Prince

Shownieuws

Actrice Salma Hayek is erg onder de indruk van Prince, nadat ze zijn nieuwe clip 'Te amo corazon' heeft geregisseerd.

Actrice en regisseur Salma Hayek is erg onder de indruk van Prince. Dat zegt ze tegen de website Contactmusic. Hayek heeft de clip van het nieuwe nummer 'Te amo corazon' van de popster geregisseerd. Ze was bang dat hij een enorme 'controlfreak' zou zijn, en was blij verrast toen dit niet het geval bleek.

"Hij weet wat hij wil en ik dacht dat hij daardoor heel erg de baas zou spelen", zegt de 39-jarige actrice. "Maar hij was heel relaxed en aardig. Hij liet zich regisseren." Hayek zegt zelf altijd de touwtjes strak in handen te willen hebben, en was bang dat dit de samenwerking in de weg zou staan. "Het was mijn concept en ik ben nogal nauwkeurig als het aankomt op details."

Hayek zegt dat Prince haar werk geweldig vond. "Ik denk dat hij zich herkende in mijn manier van werken. Hij heeft ook een typische manier van doen." Volgens Hayek heeft ze het heel leuk gehad met de popster. "Hij is gewoon een genie".

Salma Hayek werd vooral bekend door haar rollen in 'Frida' en 'Once upon a time in Mexico'. Voor haar hoofdrol in 'Frida' ontving ze in 2003 een Oscarnominatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen