Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tan en Van Gangelen draven op in reclamespot

Shownieuws

Jan Joost van Gangelen, Humberto Tan en voormalig voetbalinternational Gary Lineker zijn binnenkort te zien in een reclamespot. Die is van Centraal Beheer.

De sportpresentatoren Jan Joost van Gangelen en Humberto Tan zijn vanaf half april te zien in een reclamespot van verzekeringsmaatschappij Centraal Beheer. Volgens Humberto is het script humoristisch. Ook voormalig Engels voetbalinternational Gary Lineker werkt mee aan de spot. Die is opgenomen in Nederland en Engeland.

Tan mag niets vertellen over de inhoud van de spot, die onlangs werd opgenomen. "Het kost je een godsvermogen als je iets over de inhoud vertelt", legde Humberto maandag uit in de radioshow van Edwin Evers op Radio 538. "Maar het levert je ook een godsvermogen op als je niks vertelt", riep hij lachend.

Het mag opmerkelijk genoemd worden dat Humberto te zien is in een tv-commercial. "In principe doe ik geen commercials, maar deze kón voor mijn gevoel", legde de 41-jarige Talpa-presentator van 'Café de Sport' uit. "Mijn belangrijkste overweging is of ik het wel kan maken en of de spot mijn geloofwaardigheid niet aantast."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen