Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Russel Crowe lapt rookverbod aan zijn laars

Shownieuws

Russel Crowe is in Nieuw-Zeeland in opspraak geraakt, doordat hij zich niet aan een rookverbod heeft gehouden. Hij wordt daar niet zelf voor vervolgd.

(Novum/AP) - Russel Crowe is in Nieuw-Zeeland in opspraak geraakt, doordat hij zich niet aan een rookverbod heeft gehouden. Tijdens een tournee door zijn geboorteland met de band 'The Ordinary Fear of God' zou hij meerdere keren een sigaret hebben opgestoken. In Nieuw-Zeeland is het verboden te roken in publieke ruimten.

De lokale promotor van de 41-jarige acteur heeft toegegeven dat hij Crowe eenmaal heeft zien roken tijdens een optreden. Crowe, die bekend is van rollen in films als 'Gladiator' en 'A beautiful mind', wordt niet zelf vervolgd als zijn overtreding wordt bewezen, maar de eigenaren van de clubs waarin hij optrad riskeren een fikse boete.

Crowe is niet alleen acteur, hij treedt sinds jaren ook op als zanger en gitarist. Met zijn band maakt hij folk-rockmuziek. Een criticus adviseerde Crowe naar aanleiding van zijn concerten in Nieuw-Zeeland het bij acteren te houden. De acteur zou een 'redelijke zanger' zijn, maar een 'verschrikkelijk middelmatige' artiest.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen