Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Actrice Frédérique Huydts (38) overleden

Shownieuws

Frédérique Huydts is overleden. De 38-jarige actrice werd vorige week in opgenomen met nierproblemen. Bij Huydts was eerder darmkanker geconstateerd.

Frédérique Huydts is maandag in Amsterdam overleden. Dat laat haar management weten. De 38-jarige actrice werd vorige week in een ziekenhuis opgenomen met nierproblemen. Bij Huydts was eerder darmkanker geconstateerd.

Huydts werd bekend als Annette in de soapserie 'Goede tijden, slechte tijden' op RTL 4. Daarna volgden rollen in onder meer de dramaseries 'Diamant', 'Wij Alexander' en 'In naam der koningin'. Ook was ze naast Angela Schijf te zien in de televisieserie 'Meiden van De Wit'. Huyts speelde ook in het theater.

Onlangs begon Huydts met de presentatie van het reisprogramma 'Dreamtravel' op Net5. Daarnaast was ze een van de deelnemers in het programma 'Wie is... de mol?', dat momenteel door de Avro wordt uitgezonden. Ze verklaarde dat 'Wie is... de mol?' een van de leukste dingen is die ze ooit heeft mogen doen, omdat ze in het programma 'weer gewoon kind mocht zijn'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen