Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna tovert Amsterdam ArenA om tot dansvloer

Shownieuws

Madonna-fans kunnen hun hart ophalen: de 'queen of pop' doet met haar 'Confessions'-tour ook Nederland aan. Op 3 september staat ze in de Amsterdam Arena.

Madonna-fans kunnen hun hart ophalen. De 'queen of pop' doet met haar 'Confessions'-tour ook Nederland aan. De popster belooft met haar show de wereld om te toveren tot 'één grote dansvloer', inclusief de Amsterdam ArenA op 3 september. Dat maakte haar management maandag officieel bekend.

De repetities voor de show zijn in volle gang. Madonna werkt opnieuw samen met choreograaf Jamie King en 'musical director' Stuart Price, met wie ze eerder de 'Re-invention'-tour en de 'Drowned world'-tour deed. Jean Paul Gaultier is verantwoordelijk voor de kostuums.

Het album 'Confessions on a dancefloor' kwam in 29 landen binnen op nummer één. In Nederland haalde de eerste single 'Hung up' de hoogste positie in de Mega top 100. De single is er na 21 weken nog steeds in te vinden. Het nummer 'Sorry' staat momenteel in dezelfde lijst op de vijftiende plaats.

Behalve Amsterdam doet Madonna onder meer Parijs, Londen en Rome aan. De tour gaat op 21 mei in Los Angeles van start. De kaartverkoop voor het concert in de Arena begint zaterdag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen