Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Uma Thurman terug in armen van ex

Shownieuws

Uma Thurman is terug in de armen van hotelier André Balazs. De twee werden gesnapt toen ze afgelopen weekeinde in innige omhelzing over het strand liepen.

Uma Thurman is terug in de armen van haar ex, hotelier André Balazs. De twee werden gesnapt toen ze in het afgelopen weekeinde in innige omhelzing over een strand liepen op het Caribische eiland St. Barts. Nog geen maand geleden lieten Thurman en Balazs weten dat ze uit elkaar waren gegaan, nadat Uma alleen was verschenen bij de uitreiking van de Oscars.

Balazs en Thurman zijn sinds 2004 bij elkaar. Ze woonden samen in een appartement in Manhattan, vlak bij het Mercer Hotel waar Balazs eigenaar van is. Uma woont momenteel in de buurt van Hyde Park in New York. Behalve dat ze een succesvolle filmcarrière heeft - ze speelde in 'Kill Bill' en 'Prime' - is Uma model voor cosmeticamerk Lancôme en voor Luis Vuitton.

De 35-jarige Thurman was eerder getrouwd met de acteurs Gary Oldman en Ethan Hawke. Met Hawke heeft ze twee kinderen. In 2004 ontkende ze in een interview met Rolling Stone een relatie te hebben met regisseur Quentin Tarantino. Tarantino ontkende noch bevestigde iets met zijn 'muze' te hebben.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen