Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fans brengen Party's Cool niet van de wijs

Shownieuws

Party's Cool bestaat drie jaar, maar de meidengroep staat nu op de drempel van een doorbraak. Bij succes horen ook steeds meer fans, die soms wel vreemd zijn.

Party's Cool bestaat drie jaar, maar de Nederlandse meidengroep staat nu op de drempel van een doorbraak. Bij succes horen ook steeds meer fans, die soms wel wat vreemd zijn, vertelt bandlid Samantha. Zo zijn de dames ooit door een geobsedeerde jongen achtervolgd op de snelweg.

Volgens Fabienne krijgt de groep de laatste tijd heel veel e-mailtjes. "Vaak is er een hele onderlinge strijd wie de leukste van Party's Cool is." De dames laten zich door al die aandacht niet gek maken, zegt Fabienne. "Soms laait de strijd wel heel hoog op. Af en toe zeggen we dan: 'Laten we het leuk houden, kids'."

Party's Cool bestaat behalve uit Samantha en Fabienne uit Manon en Rosanne. De meiden ontmoetten elkaar op de Fa Fa International Academy for Show & Musical. Het viertal traint nog dagelijks op de Haagse dansschool. Party's Cool werkt momenteel aan het eerste album. Ook wil het viertal binnenkort een realitysoap op de buis brengen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen