Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Isa Hoes net zo veeleisend als personage Catherina

Shownieuws

Isa Hoes is net zo veeleisend als haar personage in 'Rozengeur & Wodka Lime'. "Ik wil ook alles. En ik heb het nog ook." Maandag start de serie bij Talpa.

Actrice Isa Hoes is net zo veeleisend als haar personage Catherina in 'Rozengeur & wodka lime'. "Ik wil ook alles", zegt Hoes maandag in het Algemeen Dagblad. "En ik heb het nog ook. Ik heb twee kinderen en een hele leuke man, ik speel avond aan avond in een goed gewaardeerd toneelstuk en ik zit alweer in het zesde seizoen van een populaire televisieserie." Isa speelt met Rick Engelkes in de toneelvoorstelling 'Succes'. Ze is getrouwd met acteur Antonie Kamerling.

Medespeelsters Medina Schuurman (Donna) en Ghislaine Piere (Babette) sluiten zich bij Isa aan. Toch beseft Schuurman dat je niet alles zomaar krijgt. Een relatie bijvoorbeeld. "Ik begon vijf jaar geleden als single aan 'Rozengeur & wodka lime' en nu ben ik het opnieuw." Pierie noemt zichzelf een rupsje-nooit-genoeg.

Na vijf jaar zijn de vrouwen naar eigen zeggen door hun personages beïnvloed. Zo probeert Hoes er, net als Catherina, meer uit te flappen. Schuurman vertelt dat Donna erg 'van het harmoniemodel' is en dat ze in de loop der jaren heeft geleerd heeft 'iets van haar warmte' met zich mee te nemen.

'Rozengeur & wodka lime' was voorheen te zien bij RTL 4. Vanaf maandagavond is de serie wekelijks te bekijken op Talpa. Mannelijke rollen in de nieuwe afleveringen zijn weggelegd voor Johnny de Mol, Pim Veth en Marcel Faber.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen