Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Therapeut moet ruzies bij Luv' bezweren

Shownieuws

Het herenigde Luv' heeft een therapeut ingeschakeld omdat de vrouwen zich 'doodergeren' aan elkaar. De realitysoap over Luv' is vanaf maandag te zien bij RTL4.

Patty Brard, die sinds kort bij Luv' herenigd is met José Hoebee en Marga Scheide, heeft een therapeut ingeschakeld omdat de vrouwen zich 'doodergeren' aan elkaar. Ze hebben zo'n ruzie dat ze vrezen 'Toppers in concert', dat eind mei moet plaatsvinden, niet te halen. Dat meldt De Telegraaf maandag.

Volgens Brard kijkt Hoebee te vaak naar de soap 'As the world turns', waardoor ze overal een intrige in ziet. En Marga wil, tot grote ergernis van Patty, nergens zonder make-up gefilmd worden. "Dat is een heel gedoe als je een real-lifesoap wil opnemen", zegt Brard.

De drie dames zijn het erover eens dat ze hulp nodig hebben. Ze willen graag dat het goed komt. "We hebben deze week onze eerste afspraak", vertelt Patty. "Ik vind het onzin het niet aan de mensen te laten zien, maar het is een voorwaarde van de therapeut. Geheel tegen mijn gewoonte in heb ik dus maar ingestemd: geen camera's."

In de jaren zeventig scoorde Luv' hits als 'U.O. Me', 'The greatest lover' en 'Trojan horse'. Vanaf maandag zendt RTL4 de realitysoap over de groep uit. Daarin is onder meer te zien hoe Luv' zich voorbereidt op de comeback.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen