Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Joling schrijft autobiografie

Shownieuws

Gerard Joling is bezig met een boek over zijn leven. "Er gebeuren zoveel krankzinnige dingen", zegt de zanger. "Die gekte wil ik nu vastleggen."

Gerard Joling is bezig met een boek over zijn leven. Dat vertelt de 45-jarige zanger zondag in De Telegraaf. "Er gebeuren zoveel krankzinnige dingen", zegt Joling. "Die gekte wil ik nu vastleggen."

Als voorbeeld noemt hij de vierhonderd gasten die op last van de brandweer vorige week het theater niet in mochten om de Topper te zien optreden. Ook noemt 'Geer' de rondleiding in zijn geboorteplaats. "In Schagen is, met een knipoog naar Marco Borsato die daar in Alkmaar een hele rel over maakt, een wandeling uitgezet. Deze gaat langs mijn geboortehuis, de technische school waar ik allerlei kattenkwaad uithaalde en de muziektuin waar ik voor het eerst optrad."

Jolings boek verschijnt in het najaar, net als het boek waaraan collega Gordon bezig is. "Lijkt me leuk, gebroederlijk naast elkaar in het schap. Maar zonder dollen. We hebben nooit meer ruzie."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen