Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tineke Verburg heeft wel eens moeite met haar leeftijd

Shownieuws

Tineke Verburg heeft wel eens moeite met ouder worden. "Dat verwachtingsvolle is weg", vertelt de 50-jarige televisiepresentatrice zondag in De Telegraaf.

Tineke Verburg heeft wel eens moeite met ouder worden. "Dat verwachtingsvolle is weg", vertelt de 50-jarige televisiepresentatrice zondag in De Telegraaf. "Als je 30 bent ga je het allemaal nog meemaken: trouwen, kinderen krijgen..."

Op mindere dagen denkt zij wel eens: nu komt de minder leuke helft eraan. "Daarom wil ik ook zolang mogelijk blijven werken, jonge mensen om me heen hebben. Het is een beetje de angst uitgerangeerd te worden. Aan de andere kant, toen ik 40 werd, had ik dat gevoel ook, en tien jaar later ben ik er nog."

Het voordeel is dat niemand Verburg nog gek krijgt. "De wereld vergaat toch niet en dat zelfverzekerde gevoel geeft rust."

Verburg presenteert het programma 'Nederland in bedrijf' op RTL 7. Zij is 22 jaar het gezicht geweest van de Tros. Voor deze omroep presenteerde zij onder andere 'Tros aktua in bedrijf', 'Aktua medisch' en 'Triviant'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen