Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Douglas heeft oogje op Eva Longoria

Shownieuws

Michael Douglas heeft een oogje op 'Desperate housewive' Eva Longoria. Hij is vooral gecharmeerd van haar derrière.

Catherine Zeta-Jones moet haar man in de gaten houden. De voormalig seksverslaafde Michael Douglas heeft een zwak voor Eva Longoria, die de sexy Ms. Solise speelt in de hitserie 'Desperate housewives'. Dat meldt de website Sky Showbizz vrijdag. De 61-jarige acteur is vooral onder de indruk van Eva's derrière.

Douglas en Longoria leerden elkaar kennen op de set van 'The sentinel', die in september in Nederland gaat draaien. In die film speelt Douglas een geheim agent, die ervan overtuigd is dat een lid van een nazi-groepering is geïnfiltreerd in het Witte Huis. Ook Kiefer Sutherland heeft een belangrijke rol in de film.

Douglas is niet alleen gecharmeerd van Longoria's uiterlijk, maar vindt haar ook een 'fantastische actrice'. "Wat wil een man nog meer?", zou hij hebben gezegd. De bewondering lijkt wederzijds. Eva heeft de producenten van 'Desperate housewives' opgedragen voor Michael een rolletje in de serie te vinden. "Hij zou mijn minnaar kunnen spelen", zou ze hebben voorgesteld.

Beide sterren hebben een relatie. De 31-jarige Eva woont samen met basketbalspeler Tony Parker. Douglas, die ooit verklapte in therapie te zijn omdat hij verslaafd is aan seks, trouwde in 2000 met de 25 jaar jongere actrice Catherine Zeta-Jones.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen