Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria Beckham schrijft modeboek

Shownieuws

Victoria Beckham gaat een stijlgids schrijven. De ex-Spice Girl heeft auteur Hadley Freeman ingeschakeld om samen het schoonheids- en modeboek te schrijven.

Victoria Beckham gaat een stijlgids schrijven. De voormalige Spice Girl heeft auteur Hadley Freeman ingeschakeld om samen het schoonheids- en modeboek te schrijven. Dat vertelde ze aan de Engelse krant Daily Mirror. Ze werkt al zes maanden bezig aan het boek, dat 'That extra half an inch' gaat heten.

In het boek staan onder meer interviews met Victoria's favoriete ontwerpers. Verder geeft ze tips over hoe er altijd stijlvol uit te zien.

Vorig jaar lanceerde de 31-jarige Victoria een succesvolle jeanslijn bij het spijkerbroekenmerk 'Rock & Republic'. In 2002 publiceerde de vrouw van voetballer David Beckham al een autobiografie: 'Learning to fly'.

Victoria is niet de enige beroemdheid die werkt aan een stijlgids. Eerder deze week maakte Nicole Richie al bekend bezig te zijn met een boek waarin ze haar stijltips deelt met de lezers. Het is nog niet bekend wanneer beide stijlboeken in de winkels liggen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen