Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Katja en Thijs gaan voor intiem

Shownieuws

Het huwelijk van Katja Schuurman en Thijs Römer in Reims wordt een intieme gebeurtenis. "We doen het gewoon voor familie en vrienden", vertelt Katja.

Het huwelijk van Katja Schuurman en Thijs Römer wordt een intieme gebeurtenis. "We gaan het niet groot doen", vertelt Katja aan Novum Nieuws. "We doen het gewoon voor onze familie en vrienden." Het huwelijk vindt op 7 of 8 augustus plaats in het Franse Reims.

Römer vroeg zijn vriendin op 31 december om twaalf uur 's nachts ten huwelijk in het Russische Vladivostok, waar ze op vakantie waren voor hun reis met de Transsiberië express. Hoe Thijs het aanzoek precies heeft gedaan, wil Katja niet vertellen. "Ik vind het prettig om sommige dingen voor me te houden. Ik heb soms het idee dat als je dingen te vaak uitspreekt het een verhaal wordt in plaats van een mooie herinnering. Ik heb ja gezegd", zegt ze lachend. "Dat is het verhaal."

De 31-jarige actrice ontmoette haar drie jaar jongere verloofde in 2004 op de set van 'Medea'. De dramaserie werd geregisseerd door de vermoorde filmmaker Theo van Gogh.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen