Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Manuela Kemp wil meubeltjes maken

Shownieuws

Manuela Kemp wil een werkplaats beginnen waar ze 'meubeltjes kan maken'. "Zodra ik geld heb voor een pandje begin ik ermee", zegt de presentatrice.

Presentatrice en zangeres Manuela Kemp wil een werkplaats beginnen waar ze meubels kan maken. Kemp, die op het moment even geen werk heeft als tv-presentatrice, wil de werkplaats opstarten zodra ze het financieel kan bolwerken. "Zodra ik geld heb voor een leuk pandje, begin ik ermee", zei ze donderdag in het programma 'Pauls Punt!', van Paul de Leeuw. Het lijkt Kemp 'heerlijk' om zelf 'stoeltjes te maken' en 'tafeltjes te beschilderen'.

De 42-jarige Manuela was vorig jaar in het RTL 4-programma 'Bobo's in the bush' voor het laatst te zien als presentatrice. Nieuwe aanbiedingen van tv-zenders heeft ze sindsdien niet gehad. "Ik denk wel eens 'straks komt het er niet meer van'," zegt Kemp. "Maar eigenlijk komt het me nu wel goed uit, want ik trek langs de theaters met de band 'Girls wanna have fun'."

Manuela Kemp presenteerde onder meer 'Eigen huis & tuin', 'Het swingpaleis' en het succesvolle 'Vrienden van Amstel live'. In 2000 bracht ze het album 'Slapeloze nachten' uit, met Nederlandstalige nummers die ze samen met vrienden schreef. Een jaar later poseerde ze voor Playboy. Vorig jaar besloot Amstel niet met Kemp verder te gaan. Ellen ten Damme en Daphne Bunskoek namen het presentatiestokje van de muziekshow van haar over.

De theatertour 'Girls wanna have fun' is door heel Nederland te zien. De gelegenheidsformatie bestaat uit vijftien muzikantes die 'just for fun' bij elkaar komen. Onder hen bevinden zich Suzanne en Monique Klemann (Lois Lane) en Frédérique Spigt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen