Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Naomi Campbell beschuldigd van mishandeling

Shownieuws

Naomi Campbell is door de politie aangehouden op verdenking van mishandeling. Ze zou haar huishoudster een klap op het hoofd hebben gegeven met een telefoon.

(Novum/AP) - Naomi Campbell is donderdag door de politie aangehouden op verdenking van mishandeling. Het 35-jarige supermodel zou haar huishoudster tijdens een ruzie in haar flat een klap op het hoofd hebben gegeven met een telefoon. Het 41-jarige slachtoffer had in het ziekenhuis vier hechtingen nodig. Haar naam werd niet bekendgemaakt.

Een woordvoerder van Campbell zei dat het fotomodel helemaal niemand heeft geslagen. "Wij denken dat dit een wraakoefening is, omdat Naomi haar huishoudster eerder vanochtend heeft ontslagen", aldus de verklaring van woordvoerder J.R. Johnson.

Campbell heet opvliegend van aard te zijn. In 2003 werd ze door een voormalig administratief medewerkster aangeklaagd, omdat deze twee jaar eerder van Campbell een telefoon naar haar hoofd geslingerd zou hebben gekregen. In 1998 zou het model tijdens filmopnamen in Canada een andere medewerkster geslagen hebben.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen