Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sharon Stone pleit voor orale seks

Shownieuws

Jongeren moeten meer doen aan orale seks. Dat vindt Sharon Stone. Dankzij orale seks hebben jongeren minder kans op een besmetting met hiv, zegt ze.

Jongeren moeten meer doen aan orale seks. Dat vindt Sharon Stone. Dankzij orale seks hebben jongeren minder kans op een besmetting met hiv. "Wanneer je niet onder seks kan uitkomen, bied dan aan te pijpen", zegt de Amerikaanse filmdiva op de website Contactmusic. Stone vertelt dat zij deze raad heeft gegeven aan een tienermeisje, dat ze ontmoette in een kledingwinkel.

Stone is actief als anti-aidsactiviste. De 48-jarige seksbom heeft altijd condooms bij zich om uit te delen, zodat de boodschap van veilige seks kan worden verspreid. In 2004 werd ze door een organisatie van lesbiennes uit San Francisco onderscheiden met de Spirit Award. Ze kreeg de waardering voor haar bijdrage aan de organisatie, die zich inzet voor gelijke rechten van homoseksuelen en aidspatiënten.

Donderdag ging Basic Instinct 2 in Nederland in première. Net als in het eerste deel speelt Stone daarin een femme fatale, die mannen in gevaarlijke situaties lokt. Het eerste deel uit 1992 bevat de inmiddels beroemde scène, waarin Stone haar benen over elkaar heen slaat terwijl ze niets onder haar rok draagt. In deel twee zit de in een jurk geklede verleidster wijdbeens op een omgekeerde stoel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen