Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon vindt BN'ers oppervlakkig

Shownieuws

De sfeer onder bekende Nederlanders is oppervlakkig. Dat zegt Gordon, die de oppervlakkigheid heeft ingeruild voor 'een geweldig herstelde band' met familie.

De sfeer onder bekende Nederlanders is oppervlakkig. Dat zegt Gordon donderdag op zijn website. "De oppervlakkigheid straalt er vanaf. Soms lees je ineens dat iemand jou zijn beste vriendje noemt en vervolgens spreek je diegene nooit."

De zanger vertelt dat hij die oppervlakkigheid heeft ingeruild voor 'een geweldig herstelde band' met zijn familie. "Mijn familieleden zijn de mensen die onvoorwaardelijk van mij houden en waar ik altijd op terug kan vallen." De zanger heeft tijdens de eerste jaren van zijn roem weinig contact gehad met zijn familie. "Ik geniet ervan dat ik gewoon weer even het kleine broertje kan zijn. Dat heb ik zo gemist."

De laatste maanden heeft de zanger problemen gehad met zijn gezondheid. Hij heeft last van reumatoïde artritis, een aandoening die vooral opspeelt bij stress. Begin januari moest hij daarom plotseling stoppen met de opnamen voor het Talpa-programma 'Joling & Gordon over de vloer'.

Hij zegt in die tijd te hebben gemerkt wie zijn echte vrienden zijn. "Ik heb van al mijn zogenaamde showbizzvrienden niets gehoord de afgelopen maanden en eigenlijk wil ik dat wel zo houden." Een uitzondering maakt Gordon voor zijn collega Gerard Joling. "Hij is echt een maatje geworden de afgelopen twee jaar. Ik kan gerust zeggen dat we een bijzondere band hebben opgebouwd en ik hoop dat die nog heel lang gaat duren."

Vroeger mochten Gordon en Gerard elkaar helemaal niet. Via de media gooiden de zangers met modder naar elkaar. René Froger besloot als bemiddelaar op te treden. Inmiddels werken de drie volkszangers succesvol samen als de 'Toppers'. Eind mei geven ze drie concerten in de Amsterdam ArenA.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen