Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jeroen Kijk in de Vegte naar Yorin FM'

Shownieuws

Presentator Jeroen Kijk in de Vegte is in gesprek met Yorin FM over een nieuw ochtendprogramma. Maar dat betekent niet dat hij stopt bij RTL Boulevard.

'Jeroen Kijk in de Vegte naar Yorin FM'

Presentator Jeroen Kijk in de Vegte is in gesprek met Yorin FM over het maken van een nieuw ochtendprogramma bij de radiozender. Dat betekent echter niet dat hij stopt bij RTL Boulevard, zoals Evert Santegoeds woensdag meldde in het programma Entertainment Live. Dat zegt Kijk in de Vegte donderdag in een interview met de website Sterrenstek.

"Ik ben inderdaad in gesprek over een radioprogramma bij Yorin FM. Er is echter nog niets definitief besloten", zegt hij. Jeroen vertelt dat hij het maken van radioprogramma's mist. "Het idee dat ik straks wellicht weer vijf dagen radio mag maken, maakt mij een gelukkig mens. Maar dat ik dan vervolgens Boulevard zal moeten verlaten, is niet waar. Bij RTL Boulevard ga ik echt niet stoppen."

In het televisieprogramma vervangt Kijk in de Vegte showbizzdeskundige Albert Verlinde bij diens afwezigheid. De vete tussen Verlinde en Evert Santegoeds naar aanleiding van kritiek op elkaars programma's is volgens Kijk in de Vegte onderdeel van de entertainmentwereld. "Die twee moeten elkaar lekker de huid vol schelden. Het hoort er allemaal bij. Dat is showbizz."

Zelf zou hij het anders hebben aangepakt, zegt hij. "Ik weet uit eigen ervaring dat het niet leuk is wanneer je je met een heel team hebt ingespannen om er iets goeds van te maken en het niet lukt. Ik zou andere woorden hebben gebruikt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen