Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carlo Boszhard speelt vervelend dier

Shownieuws

Carlo Boszhard zet de luiaard Sid in Ice Age 2 neer als een naar beest. "Ik slis en ben zwaar irritant", zegt de 35-jarige tv-persoonlijkheid over zijn rol.

Carlo Boszhard zet de luiaard Sid in de tekenfilm Ice Age 2 neer als een naar beest. "Ik slis en ben zwaar irritant", zegt de 35-jarige televisiepersoonlijkheid over zijn rol. "Maar dat komt de film alleen maar ten goede." Samen met Daphne Bunskoek, Eddy Zoëy en Tygo Gernandt heeft Boszhard de Nederlandse versie van de Amerikaanse animatiefilm ingesproken.

De eerste Ice Age-film uit 2002 was een groot succes. De computergeanimeerde film ging over de avonturen van luiaard Sid, mammoet Manny en sabeltandtijger Diego tijdens de ijstijd.

In de tweede tekenfilm is de ijstijd voorbij; het ijs begint te smelten. Met het water doemen nieuwe gevaren op. Aanvankelijk is al dat frisse water wel leuk: de vallei wordt een waar waterparadijs voor de dieren. Manny, Diego en Sid ruiken echter onraad. Zij ontdekken dat een dam op springen staat. Het drietal wordt meegesleept in een nieuw avontuur.

Donderdag was de Nederlandse première van Ice Age 2.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen